2011. december 21., szerda

Apple iPod Shuffle 2GB 6gen Rózaszinü - Jelenlegi ára: 14 000 Ft


Apple iPod Shuffle 2GB MP3 lejátszó
Az iPod shuffle gazdag tárhelyén rengeteg helyed lesz a többórányi zene tárolásához – egy 2 GB-os modellen akár 500 dal is elfér. Ez bőven elegendő az edzésre vagy az utazásokhoz, és még lejátszási listák és hangoskönyvek számára is marad hely.
Beszéljünk a színekről
Az eloxált alumíniumtestnek köszönhetően az iPod shuffle fényes, ugyanakkor ellenálló, és élénk rózsaszín, kék, zöld, fekete, ezüst, vagy narancs változatban is elérhető. Még a csíptetője is tökéletes: biztonságosan felerősítheted vele a készüléket az ingedre, edzőfelszerelésedre, zakódra, vagy hátizsákodra. Az iPod shuffle tökéletesen divatos műszaki ruhakiegészítő.
Az első beszélő zenelejátszó
A VoiceOver az iPod shuffle készülékek következő nagy dobása. Tegyük fel, hogy kíváncsi vagy az éppen hallható szám címére vagy előadójára. Elég egy gombot megnyomni, a VoiceOver máris megmondja. Emellett a lejátszási listáid címét is hallhatod, vagy ha lemerülőben van az akkumulátor, a VoiceOver arra is figyelmeztet
Lejátszási listák sokasága
Lehet, hogy az iTunes használatával több lejátszási listát is készítettél. Egyet utazáshoz, egyet az edzőterembe, egyet a kikapcsolódáshoz. Ezeket a számítógépen található listákat az iPod shuffle segítségével szinkronizálhatod, és a helyzetnek vagy hangulatodnak legmegfelelőbbet játszhatod le. A VoiceOver megmondja az egyes listák címét, így könnyen váltogathatsz közöttük, és anélkül választhatsz belőlük, hogy oda kellene nézned.
Több nyelven
Egy francia romantikus dal. Egy spanyol bolero. Egy olasz kantáta. Zenetáradban a világ valamennyi tájáról lehetnek zenék, ezért beszél a VoiceOver 20 különféle nyelvet. Így a dalok címét és az előadók nevét mindig a megfelelő nyelven hallod.
 Link a gyártó honlapjához
TECHNIKAI ADATOK:
Lejátszható formátumok:
AAC, MP3, WAV
Beépített Memória:
2 GB
Csatoló felület:
USB 2. 0
Firmware:
nem frissíthető
Lejátszási idő:
10 óra
Fejhallgató csatlakozó:
3. 5 mm Jack
Támogatott operációs rendszerek:
MacOS, WinVista, WinXP
Tartozékok:
Adapter dokkolóhoz, fülhallgató, használati utasítás
Energia ellátás:
Li-polymer akkumulátor
Méret:
29 x 31, 6 x 8, 7 mm
Súly:
12, 5 g



Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 23:50
. Apple iPod Shuffle 2GB 6gen Rózaszinü - Jelenlegi ára: 14 000 Ft